--> Gratis 1-op-1 consult

Vrijblijvende intake

Wil jij vet verliezen, fitter worden, juist in spiermassa aankomen of heb je een ander doel? Bij Espinosa Fitness Coaching hebben we voor elk doel de juiste fitness coaching op maat!

Dit zijn de toppers die jou al voorgingen!


   

Hier doen we het allemaal voor!


   Hoe werkt het?

Na je aanmelding nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

De online intake is via Google Meet met Galbin Espinosa.

Met de intake gaan we je doelen bespreken en een plan opstellen om jouw doelen te behalen!

Je krijgt toegang tot ons Espinosa Fitness Coaching Systeem waar je overzichtelijk in een app je voeding-en trainingsschema's op maat gemaakt kunt inzien. Per maaltijd kun je kiezen tussen 4-7 gerechten, je boodschappenlijstje wordt automatisch gemaakt en op volgorde gezet van de supermarkt.

Elke week heb je een check-in waarbij we je voortgang bespreken. En heb je vragen tussendoor? Via de app zijn wij bereikbaar!

Nu gaan we aan de slag om je doelen te behalen, om een gezonde levensstijl te krijgen, jezelf fit te voelen en je mentaal ook goed te voelen!

En als er vragen zijn, laat het ons weten!


Voor elk doel de juiste coaching op maat

Of je nou vet wil verliezen, fitter wil worden of juist spiermassa aan wil komen, bij mij ben je in goede handen! 

  • Lekkere maaltijden (eet niets wat je niet lust)
  • Snelle voorbereiding (kies zelf de bereidingstijd van je maaltijden)
  • Voldoende afwisseling (tot wel 7 verschillende keuzes per maaltijd!)
  • Persoonlijke coaching (altijd persoonlijk contact en maatwerk)

Veel mensen denken dat afvallen of aankomen heel zwaar is, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn.
Het draait allemaal om de juiste balans en de juiste ondersteuning!


Hoe anderen mijn coaching ervaren

Janne van der Heijden
In oktober 2022 begonnen bij Galbin met een trainings en voedingsschema. Door de motivatie en juiste informatie van Galbin had ik binnen 3 maanden mijn doel al behaald! Sinds januari personal training erbij gehad. Super leerzaam en veel vooruitgang geboekt kwa gewicht en spieropbouw. Na elke training met een voldaan gevoel naar huis! En vaak ook nog met spierpijn haha. Je kan Galbin altijd bereiken met vragen en als het even niet wil lukken zal hij je altijd motiveren. Een hele fijne, betrokken coach dus zeker een aanrader!

Mickey

Januari (2023) was de maand waarin ik de beste beslissing van mijn leven nam: ik startte bij Espinosa coaching! Ik moet zeggen, ik ben super blij dat ik dat gedaan heb. Na jarenlang tevergeefs zelf proberen fit te blijven, voel ik mezelf eindelijk op mijn gemak.

Bij Espinosa coaching hebben ze niet alleen de kennis en kunde om mij op de juiste manier te coachen, maar ook nog eens een flinke dosis humor en vriendelijkheid. Het is een feestje om samen met hun te mogen trainen en ik heb echt het gevoel dat ik elke dag beter word.

En dat is niet alles. Dankzij Galbin en zijn team heb ik geleerd hoe ik gezond kan eten en dit ook nog eens kan volhouden. Bye bye, vette hap! Hallo, gezonde dingen! Het is ongelofelijk hoeveel ik in slechts drie maanden tijd zowel fysiek als mentaal ben veranderd.

Maar het mooiste is nog wel dat Galbin en zijn team niet alleen coachen, maar ook nog eens hun kennis en expertise met je willen delen. Ik voel me echt gemotiveerd om nog meer te leren van deze geweldige coaches.

Dus, als je serieus bezig bent met het verbeteren van je gezondheid en je fitness doelen wil behalen, dan kan ik Espinosa coaching alleen maar aanraden. Het is een geweldige investering in jezelf, en ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.

Bedankt, Galbin en team, voor alles wat jullie al voor me hebben gedaan. Ik ben klaar om nog een paar maanden keihard te knallen!
Marciano Ramlal

Goede ervaring en begeleiding gekregen, veel van me coach geleerd en stappen gemaakt die ik niet alleen gemaakt zou kunnen hebben. Ik zet mijn coaching door bij hem. Luisterend oor wanneer het even tegen zit, maar Galbin krijgt me weer op het goede pad en gemotiveerd thanks !

Lynn Van Grinsven

Heel fijn traject gevolgd bij Galbin. Erg veel afwisseling qua voeding waardoor het leuk en lekker blijft! Ook veel inzichten gekregen wat ik kan eten om deze shape te kunnen behouden! Hij is altijd bereikbaar voor vragen en ook als het even minder gaat! De app waarmee hij werkt is erg duidelijk en overzichtelijk.

Hoe transformeren we jouw lichaam?

1. Kies jouw pakket of meld je aan voor een gratis intake

Wanneer jij al weet wat je wil en hoe ik jou het beste kan helpen, super! Meld je dan aan zodat we de eerste intake in kunnen plannen! Weet je nog niet wat voor jou het beste is? Geen punt. Tijdens het gratis gesprek kijken we samen wat er nodig is om jouw doelen te behalen.

2. (Online) intake & doelen stellen

Yes, je hebt je aangemeld! Welkom bij de club! We plannen samen een intake in, online of bij mij op kantoor. Tijdens deze intake gaan we onder andere kijken naar jouw huidige levensstijl, wat je wel/niet lust en het belangrijkste;  jouw wensen! Waar wil je naartoe? Als we dat weten kunnen we meetbare doelen gaan stellen. Hiermee verhogen we de kans van slagen.

3. App toegang + voorbereiding

Na de intake ontvang je alles wat je nodig hebt. Terwijl ik jouw schema's aan het voorbereiden ben, heb jij alvast de tijd om het GE Fitness Coaching programma te leren kennen en je in te lezen. Als je vragen hebt, stel ze!

4. LET'S GO!

Je weet hoe de app werkt, je maaltijden staan klaar en je bent goed voorbereid. Tijd om te knallen! Nu kun je je schema('s) gaan volgen en kunnen we samen beginnen aan jouw transformatie!

5. Check-ups/ins & 24/7 support

Zeker in het begin zul je veel vragen hebben, dat hoort erbij. Neem dan vooral contact op. Als het goed gaat, gaat het goed en wanneer het even iets minder gaat, schakelen we bij om weer op de goede weg te komen! Bij de check-up/ins of bij een personal training wil ik horen hoe het écht met je gaat.

6. CRUSH GOALS

Jij gaat je doel behalen! En ik ga je daarbij helpen. Heb je je eerste doel behaald? Mooi. Dan kunnen we door naar de volgende. Je gaat versteld staan van wat er mogelijk is.