--> Resultaten

START VANDAAG MET EEN GEZONDE LEVENSSTIJL EN BEHAAL JOUW DOELEN BINNEN NO-TIME!

'Actions speak louder than words'

-55kg in 6 maanden?! 

'Ik wil mij fit voelen en ik wil de kleding kunnen dragen die ik wil!'

Roy kwam 6 maanden geleden in mijn kantoor en wilde zijn levensstijl aanpassen. Gezond eten, veel sporten en zich lekker in zijn vel voelen. Samen hebben we zijn doelen besproken en hebben we een plan opgesteld. 

Vanaf dag 1 was er aan motivatie geen gebrek. Week in week uit 4x personal training per week en voeding on point. Dat werpt zijn vruchten af; Roy is 55kg afgevallen.

Vanaf maandag gaan we het plan aanpassen en er een stapje bovenop doen, op naar de volgende 6 maanden!

'No excuses!'

Mickey

'Bye bye, vette hap! Hallo, gezonde dingen!'

Januari (2023) was de maand waarin ik de beste beslissing van mijn leven nam: ik startte bij Espinosa coaching! Ik moet zeggen, ik ben super blij dat ik dat gedaan heb. Na jarenlang tevergeefs zelf proberen fit te blijven, voel ik mezelf eindelijk op mijn gemak.

Bij Espinosa coaching hebben ze niet alleen de kennis en kunde om mij op de juiste manier te coachen, maar ook nog eens een flinke dosis humor en vriendelijkheid. Het is een feestje om samen met hun te mogen trainen en ik heb echt het gevoel dat ik elke dag beter word.

En dat is niet alles. Dankzij Galbin en zijn team heb ik geleerd hoe ik gezond kan eten en dit ook nog eens kan volhouden. Bye bye, vette hap! Hallo, gezonde dingen! Het is ongelofelijk hoeveel ik in slechts drie maanden tijd zowel fysiek als mentaal ben veranderd.

Maar het mooiste is nog wel dat Galbin en zijn team niet alleen coachen, maar ook nog eens hun kennis en expertise met je willen delen. Ik voel me echt gemotiveerd om nog meer te leren van deze geweldige coaches.

Dus, als je serieus bezig bent met het verbeteren van je gezondheid en je fitness doelen wil behalen, dan kan ik Espinosa coaching alleen maar aanraden. Het is een geweldige investering in jezelf, en ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.

Bedankt, Galbin en team, voor alles wat jullie al voor me hebben gedaan. Ik ben klaar om nog een paar maanden keihard te knallen!

Reviews

Marciano Ramlal

Goede ervaring en begeleiding gekregen, veel van me coach geleerd en stappen gemaakt die ik niet alleen gemaakt zou kunnen hebben. Ik zet mijn coaching door bij hem. Luisterend oor wanneer het even tegen zit, maar Galbin krijgt me weer op het goede pad en gemotiveerd thanks !

Nadja Swelheim

Deze topper weet echt wat ie doet! Ik ben nu met een train en voedingsschema al bijna 7 kg kwijt in 1 maand tijd. Ik kan alleen maar heel erg blij zijn dat ik deze stap heb gemaakt na zoveel uitgeprobeerd te hebben. Galbin zelf denkt en kijkt echt met je mee als je ergens tegenaan loopt. Ik zou zeggen, bij twijfel gewoon doen!

Lotte Snijders

In mei 2022 begonnen met 2 keer in de week personal training van Galbin en nu al zo blij met het resultaat! Nog nooit zo snel doelen behaald en resultaat gezien!! Fijn contact en voel mezelf op mijn gemak! Resultaten en voedingsschema’s worden bijgehouden in een app, waardoor alles erg overzichtelijk en duidelijk is. Echt een aanrader!! Op naar de volgende trainingen