--> Espinosa Coaching

Succesverhalen

'Dus ik riep maar een kilo of 10 eraf zou mooi zijn.'
'MAKKELIJK,' zei Galbin, 'en daar voorbij zelfs!'
Ongeveer 16 kg kwijt geraakt in 12 weken💪🏽

Hele fijne personal trainer, Galbin van GE fitness coaching in Heesch.
De eerste x dat ik binnen kwam, op intake voor de 12 weken droog-challenge, werd ik mega gemotiveerd door z’n manier van overbrengen wat hij allemaal van plan was.
‘Wat wil je? Hoeveel kilo wil je kwijt?’. Ik had nog niet nagedacht over een doelstelling, dus ik riep maar een kilo of 10 eraf zou mooi zijn.
MAKKELIJK, zei die, en daar voorbij zelfs.
Ongeveer 16 kg kwijt geraakt in 12 weken💪🏽 Heel mooi resultaat neergezet.
Hij maakt het voedsel- en trainingsschema, en als je je daar aan houdt dan krijg je meer voor elkaar dan ooit hebt kunnen hopen.
Hij stemt het schema helemaal af, in samenspraak met jou.
Het is ook super leerzaam, qua sporten en voeding. Voorheen deed ik altijd maar iets met lijnen en of sporten.
Galbin is ook 24/7 bereikbaar voor alle vragen of onduidelijkheden, ook heel fijn.
Na de vakantie ga ik een nieuw traject met m beginnen, spieren opbouwen.
Zéker een aanrader voor personal training / coaching💪🏽

Mindset & discipline, no excuses!

Ik, Nick Zwaans (26) heb bij Galbin 8 maanden lang een traject gevolgd van een lean-bulk naar droogtrainen. Wil je voor jezelf maximaal resultaat dan moet je dit traject ook echt als prioriteit maken en dat elke dag! Dus ook in het weekend. Galbin weet heel goed waar hij mee bezig is, past eventueel wat aan naar je persoonlijke voorkeuren, denkt en kijkt met je mee. Daarvoor moet je uiteraard wel zelf aankloppen. Ook ik ervaarde momenten waarin ik er even tegenop zag. Gelukkig waren die check-ups om de 3weken en zag ik Galbin ook in de sportschool. Dit contact was voor mijn eigen ervaring motiverend met zijn strenge blik met leuke humor!


Uit mijn ervaring was dit een persoonlijk traject waarin ik mezelf ook ben tegengekomen en waarin mijn mindset en discipline enorm is gaan groeien. Deze twee waardes zijn daarom ook van groot belang, wil je voor jezelf resultaat boeken! Galbin is eerlijk, direct, recht door zee en zegt wat hij ziet en vind. Maar heeft daarentegen ook enorm veel begrip als je persoonlijk even niet lekker gaat. Alles is bespreekbaar en veilig bij Galbin. Het mooie aan Galbin is, is dat hij extra blij wordt mensen zien veranderen in hun mindset, discipline en blik.


Een mooi getraind lichaam is mooi, maar de persoon daarbinnen is minstens zo belangrijk. Daar krijgt Galbin ook ontzettend veel voldoening van. Maak geen afspraak met Galbin, maar maak er een voor jezelf! Mindset & discipline no excuses!

In zeven maanden tijd ben ik 25 kg afgevallen. Dit alles na een zwangerschap en met diabetes type 1. Als je écht wil, staat niets je in de weg!

In augustus 2022 heb ik de keuze gemaakt om, samen met Team Espinosa, aan de slag te gaan met mijn doelen. Dit is de beste beslissing ooit geweest!

In zeven maanden tijd ben ik 25 kg afgevallen. Daarbij voel ik me fitter, heb ik meer kennis wat betreft gezonde voeding en balans en ben ik het sporten écht leuk gaan vinden! Dit alles na een zwangerschap en met diabetes type 1. Als je écht wil, staat niets je in de weg!

Ik ben enorm blij met de resultaten, maar natuurlijk ook met de professionele begeleiding die ik heb gehad bij zowel de voedingschema’s als de personal trainingen. Team Espinosa weet je te motiveren, het maximale uit jezelf te halen en zelfs nog een beetje meer dan dat!

Galbin je bent een topper!!

Ik raad Espinosa Coaching aan voor iedereen die écht wil werken aan zichzelf en daar de juiste begeleiding bij nodig heeft.

Dus, bij twijfel wél doen!

Sporten is nu een onderdeel van mijn leven geworden!

Hein is hartpatiënt en heeft hartfalen, maar Hein had 1 doel en dat is ‘er goed uitzien op de bruiloft van mijn dochter’ als hij haar weggeeft.
Als hartpatiënt kun je niet intensief sporten en door hartfalen mag Hein maar beperkt water drinken en is de conditie laag. ‘Ik MOET sporten, maar ik kijk er tegenop..’

Hein is onder onze begeleiding gestart met PT en coaching. Stukje bij beetje ging zijn conditie en wendbaarheid omhoog en zijn gewicht en vet% naar beneden!
‘Ik voelde mij steeds fitter worden, ik ben meer wendbaar en ik vind het gezonde eten super lekker! Sporten is nu een onderdeel van mijn leven geworden, ik merk dat ik steeds weer nieuwe doelen wil behalen.’

Hein heeft een mooi pak naar keuze kunnen uitkiezen en heeft een geweldige dag gehad op de bruiloft!

Hij traint nu 2x per week, blijft de schema's volgen en valt nu nog continu af. 'Ik begon met 120.5kg en ik zit nu onder de 100kg, dat was mijn doel! Nu heb ik een nieuw doel: onder de 95kg! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe levensstijl!'

Niet alleen lichamelijk een super prestatie neergezet, maar ook mentaal zeer sterk geworden!

Wil jij jezelf overtreffen?
Dan heb je bij Espinosa coaching de beste begeleiding ,

Ik ben nu 1,5 jaar bij galbin in coaching, niet alleen lichamelijk een super prestatie neergezet, maar ook mentaal zeer sterk geworden!

Een coach die je begrijpt en die jou doelen laat halen waar je zelf niet eens van wist dat jij zelf die kon halen!

Zelfs een stapje verder is voor hem niks te moeilijk!
Ik heb een shoot samen met galbin gepland en daar alles voor gegeven! Ik stond gewoon wedstrijd klaar.
Bizar wat dit team van Espinosa voor elkaar heeft gekregen.
Zeer zeker de beste en echt een aanrader!!

Als je serieus in jezelf wil investeren waar je de rest van je leven plezier van hebt raad ik Galbin en zijn team aan!

Ik ben bij Galbin zo’n 4 maanden geleden begonnen met als doel mijn beste Shape ever neer te zetten. Na 4 maanden een 1 op1 coachingtraject te hebben gevolgd zijn de resultaten grandioos. Maar buiten dat ben ik blij dat ik bij Galbin terecht ben gekomen zijn betrokkenheid en tips en luisterend oor, maar ook altijd 24/7 bereikbaar maken dit mogelijk. Je voelt je snel op je gemak bij Galbin. Hij is eerlijk en open in zijn advies. Nu ga ik beginnen met spieropbouw en heb ik ook al een PT gehad ook daar ben ik tevreden over de intensiteit die Galbin in zo’n training legt kun je nooit zelf!!! Ik kan nog wel even doorgaan maar ik zou willen zeggen als je serieus in jezelf wil investeren waar je de rest van je leven plezier van hebt raad ik Galbin en zijn team aan💪

Vrijblijvende intake

Meld je nu aan voor een vrijblijvende intake!

Laat hieronder je gegevens achter en welk doel je wilt bereiken. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor een gratis 1-op-1 (online) intake.

Tijdens het gesprek leg ik je precies uit hoe jij jouw doelen kunt behalen.

Je mag al je vragen stellen en je zit dus helemaal nergens aan vast. Je kunt er alleen maar wijzer van worden!


Wil jij vet verliezen, fitter worden, juist in spiermassa aankomen of heb je een ander doel? Bij Espinosa Fitness Coaching hebben we voor elk doel de juiste fitness coaching op maat!